Bentuk aku bulat. Ukuran aku bermacam-macam. Aku selalu digelindingkan, dilempar, bahkan ditendang. Dentum Otak Jawapan

Bentuk aku bulat. Ukuran aku bermacam-macam. Aku selalu digelindingkan, dilempar, bahkan ditendang. Dentum Otak Jawapan

Hai,

Saya ingin memperkenalkan anda kepada catatan blog ini Dentum Otak Bentuk aku bulat. Ukuran aku bermacam-macam. Aku selalu digelindingkan, dilempar, bahkan ditendang. Jawapan . Saya yakin anda telah menjumpai beberapa perkataan, tetapi mereka mempunyai banyak, bukan sahaja. Dan sebelum menyelami kata-kata itu, saya dapat menjamin bahawa kata-kata itu hanya membantu permainan. Banyak dari mereka sukar sehingga anda dapat memeriksanya sebelum kembali ke permainan. Saya juga ingin menyebutnya Dentum Otak Jawapan Anda boleh mencari jawapan dalam semua kategori. Anda mungkin juga mendapati bahawa banyak kata bonus disebutkan dalam jawapan utama. Anda boleh membantunya untuk mengumpulkan bonus tambahan.

Dentum Otak Bentuk aku bulat. Ukuran aku bermacam-macam. Aku selalu digelindingkan, dilempar, bahkan ditendang. Jawapan:

Tahap ini “Bentuk aku bulat. Ukuran aku bermacam-macam. Aku selalu digelindingkan, dilempar, bahkan ditendang.” dibina dengan huruf. Perkataan anagram yang dijumpai ditunjukkan di bawah :

  • BOLA

Saya pasti kata-katanya betul kerana saya sendiri memeriksanya. Tetapi jika anda mempunyai pertanyaan mengenai perkara itu, cukup komen topik tersebut . Melukis perkataan yang hilang dalam topik adalah sesuatu yang telah anda lakukan. Tahap seterusnya mungkin mempunyai keperluan yang serupa, jadi untuk itu ( Dentum Otak Bentuk aku bermacam-macam. Aku disukai anak-anak. Aku gampang rusak oleh benda tajam atau panas. ), jika anda mahu menonjol.

Terima kasih

Tinggalkan Balasan